Nová akční nabídka Gastrosítě 09-10

Vážení obchodní partneři,Akční nabídka Gastrosítě září až říjen 2019

každé dva měsíce chystáme do akční nabídky zboží do gastro provozů za velmi přívětivé ceny. Abychom Vám prezentaci zboží co nejvíce usnadnili, připravujeme pro Vás k této akční nabídce také bannery v různých velikostech, díky kterým zviditelníte produkty na svém webu či e-shopu.

Novou akční nabídku Gastrosítě najdete jako vždy na našem webu v sekci Sortiment → Akční nabídka

 

NORDline ARC a RTR pultové viitrínyNAŠE TOP PRODUKTY V AKČNÍM CENÍKU GASTROSÍTĚ NOSRETI:

  • NORDline RTR 120 a RTR 160 – Vyhřívaná pultová vitrína vhodná pro umístění na stůl nebo bar. Teplotu lze nastavit v rozmezí +30 až +90 °C a vyhřívání je doplněno o zvlhčovací systém.
  • NORDline ARC 400L černá – Chladicí vitrína obslužná, která je určena pro prezentaci a prodej cukrářských
    a lahůdkářských výrobků. Díky nadčasovému designu bude chladicí vitrína ozdobou každé cukrárny nebo
    i dalších prodejen.

 
 

NORDline DA - chladničky na zrání masaNOVINKA, KTEROU BYCHOM VÁM RÁDI BLÍŽE PŘEDSTAVILI

NORDline DA 199 a NORDline DA 388 – chladicí skříně na suché /mokré zrání masa.

Výrobky s moderním designem a příznivou cenou budou nevšedním doplňkem provozoven vašich zákazníků. Tento produkt je vybaven funkcí automatického řízení vlhkosti. Systém je umístěn pod krytem ventilátoru a má funkci upozorňování na nedostatečnou vlhkost.

Doporučení:

  • nastavení teploty (+2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny