V nákupním košíku máte: 0 ks
Košík je prázdný.
  • Žádné výsledky k zobrazení.
+420 595 696 615 vo@nosreti.cz

NORDline DA 270 lednice na zrání masa

Lednice na suché zrání masa.
Celý popis
Kód produktu: DA270
Značka: NORDline
Skladem > 10 ks - Při objednání do 12:00 doručíme 21. 12. 2020
59 290  49 000  bez DPH 70 652  s DPH
Porovnat

Parametry produktu

Parametry Hodnoty
Šířka 59,5 cm
Hloubka 71 cm
Výška 127 cm
Příkon 170 W
Čistý objem 270 l
Provozní teplota 0 - 25 °C
Typ chladiva R600a
Množství chladiva 0,05 kg
CO2 ekv. chlad. 0,0002 t
Váha 68 kg
Popis

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 90 %
  • dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 3 roštové police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
Dotaz prodejci

Potřebujete poradit, který produkt je přesně pro Vás?
Nevíte si rady s výběrem nebo máte jakékoliv další otázky? Neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi pomůžeme.

povinné položky

Zboží bylo přidáno do porovnávače

Přidat další zboží Zobrazit porovnávač